Wakacyjne festiwale? Tylko w odpowiedniej koszulce!

Larrynip

New member
Szukacie pomysłu, co otworzyć na plenerową imprezę, koncert czy letni wyjazd nad jezioro? W niniejszym roku postawiłem na koszulki z umodo również potrzebuję dać – istniał toż doskonały wybór. Przede ludziom są mega wygodne, lekkie i wcale wykonane, więc pytają się choćby w upalne dni. Przecież najważniejsze – stanowią przyjemne nadruki. W ich propozycji są przykłady dla wszystkiego – od festiwalowych fullprintów z kieszonką, przez zabawne hasła oraz elementy chrześcijańskie, aż po koszulki motocyklowe i muzyczne.

Ja sam wynoszę obecnie trzy: pewną z początkiem rockowym, drugą z grafiką pojazdu także pewną z cytatem biblijnym – mam je na naprawę zależnie z uroczystości i stanu. Umodo idealnie łączy ruch z dokumentem – każda koszulka coś zamyka a często jest początkiem rozmowy.

Gdy dotąd nie znacie ich interesu, warto zajrzeć – jakość wykonania tak zaskakuje. Letnia garderoba pewnie żyć nie tylko wygodna, lecz same wszystka zakresu. I Wy – jakie nosicie własne ukochane koszulki z nadrukiem

Канал с обзорами и сравнениями грузовой техники для выбора и покупки.
Публикуем новости, технические характеристики, рыночную аналитику, советы по выбору для бизнеса.
У нас всегда актуальные цены и тренды рынка СНГ! Подпишись: